+40 759 858 820

Serviciul de asistență clienți

E-mail: [email protected]

Serviciul de asistență clienți

Luni - Vineri: NON-STOP

Sistemul procesează automat comenzi 24/7

Despre noi

Logo Anunt Public IMM ro

Echipa Web Clerk SRL se ocupă de postarea anunțurilor/comunicatelor de presă ca urmare a finanțărilor acordate prin granturi și programe din fonduri europene societăților și/sau antreprenorilor.

Oferim servicii de publicitate în acord cu prevederile legale privind aducerea la cunoștința publicului articolelor de presă privind acordarea fondurilor europene prin modalități care simplifică cu mult procedura publicării unui articol.

Ce ne recomandă? Suntem adepții automatizărilor, motiv pentru care îmbunătățim constant calitatea serviciilor oferite, încercând să venim în ajutorul clienților noștri prin ușurarea procesului de a publica un anunț. 

Prin urmare, intenția noastră este de a crea o modalitate simplistă de a completa doar cu datele dumneavoastră privind firma, suma primită etc, articolul fiind generat automat ca urmare a completării informațiilor solicitate de noi. Nu trebuie să salvați dvs. vreun document WORD pe care să îl modificați/completați cu datele necesare.

Anunțurile și/sau comunicatele de presă obligatorii pot fi postate în secțiunea dedicată fiecărui program/tip de fonduri europene pe website-ul nostru.

Prețul pentru publicarea anunțului este de 199 RON  TVA Inclus.  Anunțul dvs. va apărea pe website-ul nostru pe o perioadă de 5 ani, putând fi căutat în secțiunea specială aferentă fiecărui program/tip de fond european.

Plata se poate efectua direct prin card, respectiv prin transfer bancar.

Garantăm efectuarea plății în condiții de siguranță prin procesatorul international STRIPE, plățile fiind securizate.

La plata cu cardul, anunțul va fi postat instant (cca. 2 min. pentru procesarea plății), iar la plata prin transfer anunțul va fi postat în aproximativ 2 ore de la data confirmării plății.